Потресаващ случай в Сливен! Ученичка е изнасилвана и заплашвана в продължение на година от възрастен мъж

Потресаващ случай в Сливен! Ученичка е изнасилвана и заплашвана в продължение на година от възрастен мъж Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж.
Той вече е задържан и остава за постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство.
Разказът от първо лице пред bTV разкрива ужасяващи детайли, затова самоличността на момичето ще остане в тайна.
Тя е на 19 години, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си. Там кошмарът започва.
"Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: "Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички". Каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшото момиче. "Ако не правим секс, ще стане нещо лошо". И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза ако до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета", разказа момичето.
Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ.
"И ми каза - аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас", добави момичето.
Насилието променя момичето до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва емоционално. Затова майка ѝ слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври с дъщеря ѝ. Шокът за близките е огромен.
"Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са... Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд", разказа братът на момичето.
Момичето разказва и за друга жертва, с която били заключени в дома на насилника. 
"Разбрах от нея, че тя е отвлечена. С нея също е правил всичко насила, ръцете ѝ прерязвал, тя се опитвала да избяга, той я видял", каза момичето.
Не я пуска да ходи до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а след това я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.
Показания по случая са дали и други момичета. Мъжът е обвинен в изнасилване и блудство, за които може да получи до осем години затвор.

21.11.2023, 10:26 часа
576 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha