От последните минути! Верижна катастрофа блокира възлов булевард във Враца, има ранен човек /снимки/

От последните минути! Верижна катастрофа блокира възлов булевард във Враца, има ранен човек /снимки/ Верижна катастрофа затруднява движението по възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. „2-ри юни“, точно пред офиса на FoodboX. Водачът на платформа за коли „Мерцедес“ подал ляв мигач, за да завие в посока училище „Христо Ботев“. Когато намалил скоростта, в него се забил движещ се отзад лек автомобил „Пежо“, шофиран от жена. Във френската кола пък се блъснал „Фолксваген Голф“, също управляван от млада водачка. 
При удара е пострадала жената зад волана на „Пежо“-то. Веднага след инцидента на мястото пристигнал екип на спешна помощ, който я прегледал на място. След това тя е откарана с линейка в болницата за допълнителни прегледи и изследвания. 
На местопроизшествието има и полиция. Колите, всички с врачанска регистрация, все още са на платното. Трафикът по натоварения участък е затруднен, а лошото време допълнително влошава ситуацията. Съветваме водачите да се движат с повишено внимание. 
 
22.11.2023, 14:24 часа
10873 2
Коментари

чичо пенчо

23.11.2023, 10:10 часа
жена шофьор,негър скиор и педерас боксьор НЕМА

кака пена

22.11.2023, 14:58 часа
Ми така е че докато "шофират" и са захапали телефона!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha