Простреляният охранител на обрания инкасо автомобил в Благоевград е с опасност за живота

Простреляният охранител на обрания инкасо автомобил в Благоевград е с опасност за живота Инкасо автомобил е бил нападнат и ограбен в Благоевград. Нападението е извършено срещу инкасо автомобил, който излизал от гараж на площад "Гоце Делчев" в града.
Имало е и стрелба, като се съобщава за един прострелян. Това е около 52-годишен охранител, който рано тази сутрин е бил прострелян в дясното бедро, като е преминал в малкия таз.
Приет е в благоевградската болница, като предстои да му бъдат извършени изследвания. Най-вероятно ще бъде настанен в хирургичното отделение. По-късно се появи информация, че той е с опасност за живота.
Нападателите са използвали автоматично оръжие и са откраднали около 200 000 лева, включително и в различна валута, златни монети и злато на същата стойност. Част от улиците, които се намират около банката, където е станал инцидент са оградени и не се допуска преминаването, както на автомобили, така и на пешеходци.
По непотвърдена информация, в момента се издирват записи от видеокамери в района, в опит да бъдат идентифицирани тримата души, които около 06.31 часа тази сутрин нападат двамата охранители.
Полицейското присъствие е засилено в целия Благоевград.
02.12.2023, 13:26 часа
608 1
Коментари

предлагам

02.12.2023, 17:52 часа
да бъдат публично обесени ! и нека пак опитат ! така се прави , а не с белгийските гейски закончета ! тук е бълхария !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha