При спецакция: Заловиха жена, откраднала дрехи от терасата на ломчанка

При спецакция: Заловиха жена, откраднала дрехи от терасата на ломчанка Хванаха жена, откраднала дрехи от терасата на възрастна ломчанка, съобщиха от МВР в Монтана.
Вчера на територията на област Монтана е проведена специализирана полицейска операция. Тя била за ефективно противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите райони. В хода на акцията са извършени проверки на 140 МПС, 229 човека, 31 лица от криминален контингент и 17 техни сборища, 11 заложни къщи, 10 търговски обекта, 7 пункта за черни и цветни метали, 6 питейни и увеселителни заведения и толкова автоморги, сервизи и депа. Регистрирани са 17 престъпления. Съставени са 19 акта за установени административни нарушения.
По време на операцията са разкрити няколко престъпления на територията на районното управление в Лом. Служители на реда са разкрили кражба на дрехи, откраднати от терасата на възрастна ломска жителка. 
При проведени оперативно-издирвателни мероприятия като извършител е уличена 46-годишна криминално проявена жена от крайдунавския град. Дрeхите не са върнати на собственичката им, тъй като били повредени. 
Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
07.12.2023, 14:39 часа
610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha