От последните минути! Полицията загради БМВ-то на дрифтъра Искрен Иванов, тече проверка /снимки/

От последните минути! Полицията загради БМВ-то на дрифтъра Искрен Иванов, тече проверка /снимки/ Публикациите на агенция BulNews отново показаха своята ефективност. Преди минути във Враца полицията спря най-обсъжданата тези дни кола в града - БМВ-то на добилия медийна популярност с дрифтърските си изпълнения Искрен Иванов. 
Случката се е разиграла на бул. „Христо Ботев“, в района на пл. „Руски“. Полицаи спрели за проверка бавареца с регистрация във Великобритания. Зад волана бил младеж, който обаче не е собственикът Иванов. 
При проверката станало ясно, че автомобилът е нередовен. В момента ченгетата пишат акт на водача. 
Припомняме, че преди дни агенция BulNews публикува скандално видео на дрифт в центъра на Враца. На кадрите се виждаше как млад мъж върти баници на бул. „Демокрация“, в района на бившия пл. „Суми“.

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Часове по-късно самоличността на автора на видеото и шофьора на колата бяха разкрити. 

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

По-късно стана ясно, че нарушителят е с отнети контролни точки и няма право да шофира. 

МВР-Враца: Единият от дрифтърите е с отнети контролни точки /снимка/

До момента Иванов и аверът му Румен Кръстев смело публикуваха в социалните мрежи своите изцепки, някои от които са в разрез със закона. Освен дрифт, в профилите им може да се види и шофиране с превишена скорост, рискови маневри и дори гонки. Врачани коментират, че е публична тайна, че именно те организират състезания с коли в града. 
За някои от изявите си, дори самите младежи изпращаха сигнали до агенция BulNews. Медийната популярност обаче е нож с две остриета и с оглед на обществения интерес се надяваме, че занапред полицията ще следи изкъсо шофьорите и няма да позволи те да се подиграват със закона и да излагат на риск живота и здравето на жителите.
07.12.2023, 15:33 часа
11833 3
Коментари

Към

07.12.2023, 20:26 часа
Д-р Радева : Уважаема Госпожо , изживях кратък причинно-следствен духовен оргазъм , за което Ви благодаря ! "Светло" бъдеще по наследство и безгранична анархия . Битие. Желая Ви здраве , далеч от улици за дрифтове . Бъдещето идва !!!

Kolo

07.12.2023, 16:32 часа
Кви са тия изклесяци. Тия само баба им знае, че са живи що им плете вълнени чорапе да има с кво да одат зимъска :D То бива да си грозен ма ча толко като тия е прибиванйе

Д-р Радева

07.12.2023, 16:14 часа
Децата са с вродени аномалии предизвикани от алкохола и наркотиците, приети от родителите им.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha