Вижте хороскопа си за днес, 9 декември

Вижте хороскопа си за днес, 9 декември Овен
Не се подлагайте на натоварвания, били те физически или емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.
 
Телец
Правете неща, които Ви успокояват и Ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да внесете уют и коледно настроение в дома си и най-важното - не се обиждайте.
 
Близнаци
Този ден може да Ви донесе доста приятни изненади. Хубав ден да сложите ред в нещата си, особено предколедно. Освен това можете да свършите велики дела.
 
Рак
Сериозните неща ще Ви отегчават. Не бързайте да бягате, щом нещо не се получи според очакванията Ви. Не се отказвайте лесно от намеренията си.
 
Лъв
Най-добре е да споделите с хората около Вас нещата, които обичате. А и да не прекалявате с грижите за другите, оставете им малко лично пространство.
 
Дева
Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени досега. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си.
 
Везни
Направете крачка по пътя към финансовото благополучие не чрез намаляване на разходите, а като промените мисленето си. Казват, че действа.
 
Скорпион
Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да Ви донесе желания успех.
 
Стрелец
Ще разсъждавате твърде много, ще се опитвате да разберете причината, мотивите на всяко действие, а това ще Ви обърква и ще Ви кара да се чувствате безпомощни. Вместо това, спрете и помълчете, оставете мислите да се утаят и да се появят истинските Ви желания.
 
Козирог
На света има много незаменими хора, но виж незаменими вещи почти няма. Не забравяйте, дарете време на приятелите си и хората, които обичате.
 
Водолей
Недейте да оригиналничите излишно, а се хващайте да свършите каквото сте обещали. Ако трябва организирайте някой да го свърши, но не оставяйте днешната работа за утре.
 
Риби
Ще Ви се иска да избягате от познатото и сигурното, засега ще можете да го направите само в мислите си. Но пък всичко започва там, нали?
09.12.2023, 08:12 часа
1117 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha