Кети Ценова изригна срещу „Зов нюз“: Не четете, лъжат ви

Кети Ценова изригна срещу „Зов нюз“: Не четете, лъжат ви Директорът на врачанската многопрофилна болница за активно лечение „Христо Ботев“ д-р Кети Ценова изригна срещу врачанския сайт „Зов нюз“. В писмо до медиите тя призовава хората да не четат новините им, тъй като авторите им лъжат.
„Уважаеми колеги,
Уважаеми пациенти на МБАЛ „Христо Ботев“ АД,
Уважаеми граждани на област Враца,
Налага се да Ви уведомя, че в случай, че някой от Вас чете местната медия Зов news, следва да не обръщате внимание на изнасяната дезинформация относно МБАЛ „Христо Ботев“ АД, нейните служители и отделения“, пише Ценова.
Повод за недоволството на директорката е публикация в замиращия сайт. В нея се посочва, че болница „Сърце и мозък“ ще вземе под наем две от отделения в болницата – АГО и Педиатрия. 
„Актуална информация за дейността на лечебното заведение може да намерите на нашият сайт, като лично поемам ангажимента да публикувам всяка важна за лечебното заведение информация“, категорична е директорката на болницата. 
13.12.2023, 13:39 часа
4628 3
Коментари

Възмутен

13.12.2023, 22:18 часа
Ако утре "Алпико" отворят АГО отделение, дебелата смрад дали ще пише същите глупости?

Спасова

13.12.2023, 17:04 часа
Тоя травестит от ЗОВ за пари ще продаде и шефа си! И да, рязко спря да пише против кмета!

Мирослав

13.12.2023, 14:17 часа
Тази полуграмотната от Зов пишеше и против кмета, но той разбра как да й затвори устата - поръчки по проекти и тя за 5 лв. вече се навежда до земята
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha