Недоволен клиент изрева: Бягайте от хотел „Зора“ във Враца, мизерията е неописуема

Недоволен клиент изрева: Бягайте от хотел „Зора“ във Враца, мизерията е неописуема Недоволен клиент се оплака от мизерните условия, които предлага врачанският хотел „Зора“, научи агенция BulNews. 
В редакцията ни постъпи сигнал от Цветомил Ангелов Драмкин. Мъжът е от Враца, но от много време живее в Германия. Човекът и съпругата му се прибрали преди няколко дни в града под Околчица заради предстоящите празници. Тъй като в момента обаче извършват ремонт във вилата си, им се наложило за една вечер да пренощуват на хотел. Двамата избрали „Зора“, който се намира на бул. „Втори юни“, край болницата. 
По думи на Цветомил Драмкин, той и жена му отишли в хотела в нощта срещу четвъртък. На рецепцията ги посрещнал собственикът Влъчко Марински, който поискал от тях сумата от 90 лева за нощувка, която, забележете, не включва закуска или други допълнителни услуги. Интересното тук е, че справка в booking.com показа, че нощувка с включена закуска в същия хотел, струва 70 лева. Тук идва и въпросът избирателно ли се определят цените – индивидуално, в зависимост от това кой е клиентът, или пък спрямо настроението на рецепциониста. Ще гадаем…
Независимо от това обаче Цветомил Драмкин платил с карта 90 лева и със съпругата му се качили в стаята, като преди това били предупредени от Марински да не пипат нищо, свързано с отоплението. Когато влезли в помещението, двамата останали изненадани, ама неприятно! Стаята била студена, а опитът да увеличат градусите на пуснатата печка били неуспешни, най-вероятно защото е настроена на точно 18 градуса. Може би за да не излизат солени сметките на собствениците през зимния сезон. 
„Стаята беше студена, но реших да вляза да си взема душ. Изненадите обаче продължиха, защото топла вода така и не потече“, разказа пред наш репортер възмутеният човек.
След всичко случило се, мъжът слязъл на рецепцията и обяснил, че всъщност стаята не разполага с нищо, от това, за което той е дал не малка сума пари, а в отговор Марински отвърнал, че „ще оправи работите“.
„Аз обаче се ядосах и пожелах да ми върне парите, за да си тръгнем. Не е въпросът в сумата. Щях да платя и повече, ако трябва. Исках просто топла стая, в която да можем да се изкъпем и да пренощуваме със жена ми – елементарни неща, които обаче в този хотел липсват. Имаше само един телевизор. Този мъж е измамник“, казва още Цветомил Драмкин.
Човекът е разочарован от мизерните условия, които хотелът предлага и апелира хората да не използват услугите му, защото срещу парите, които ще дадат, няма да получат дори минималното, за което всъщност плащат.
22.12.2023, 08:50 часа
6303 1
Коментари

Деси

22.12.2023, 11:30 часа
За този хотел трява да се напише книга.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha