Жалка картинка! Вижте мизерията, в която бе оставен ресторант „Нашенци Про“ във Враца /снимки/

Жалка картинка! Вижте мизерията, в която бе оставен ресторант „Нашенци Про“ във Враца /снимки/ В пълна мизерия тъне ресторант „Нашенци Про“ във Враца, след като бе оставен от досегашния му наемател, научи агенция BulNews.
Собственик на заведението е известният ресторантьор Ангел Бешков – Гицата. Пред наш репортер той разказа за ужаса, при който са приключили отношенията с наемателя на ресторанта му – Тихомир Маджарски. 
Само преди няколко дни ви съобщихме за разочарованието на клиентите на кръчмата в новогодишната нощ.

Жена изрева от ресторант във Враца на Нова година: Огромно разочарование за 100% предплатено меню /снимки/

Припомняме, че тогава масово хората останали недоволни от некадърното обслужване в обекта, а сигналите за обстановката и държанието на персонала не спират да валят и до днес.
Вчера обаче, след като бяхме потърсени от собственика Бешков, наш репортер остана в ступор, влизайки в ресторанта. Картинката, при която бе оставено заведението, бе ужасяваща. След разговор с Ангел Бешков стана ясно, че заведението е било отдадено под наем на Тихомир Маджарски за срок от 2 години. По думи на Гицата обаче, наемателят не плащал редовно сметките за ток, вода и газ, а освен това бавел и заплатите на персонала.
„Исках отношенията ни да приключат предсрочно, но тъй като той не спираше да трупа задължения и да бави заплатите на хората, които работят тук, това беше невъзможно“, разказа пред наш репортер разочарованият ресторантьор.
Вчера Ангел Бешков пристигнал в заведението си, за да се раздели окончателно с Тихомир Маджаров и останал ужасен. Когато влязъл вътре заварил кочина – нищо от след новогодишната нощ не било почистено, а вътре миришело лошо заради остатъците храна по масите и пода. Затова той се обърна и към медията ни.
С пристигането си на мястото, репортерът ни остана шашардисан от жалката гледка, която се откри пред него – храна по масите и пода, фасове от цигари в чашите и чиниите, остатъци от балони и коледна украса, мирис на развалени салати и меса. Обиколка из цялото заведение показа и мизерията, в която е замината кухнята – мръсни чаши, чинии, тенджери, тигани. Пълни с остатъци от храна мивки и кошчета за боклук. Загорели тави и печки с полепнали салфетки и разхвърляни на всички страни прибори и кухненски помощници. За тоалетната дори няма нужда да добавяме описание, вие и сами можете да си представите вида ѝ.
„Това е безумие. Всичко навсякъде е съсипано и оставено в това мизерно състояние. Не знам колко човека ще са ми необходими, за да почистим тази смрад“, споделя ядосаният Ангел Бешков.
04.01.2024, 08:50 часа
13628 1
Коментари

4orko

04.01.2024, 09:01 часа
Заповядайте отново!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha