Зрелищен инцидент! Кола се заби в заведение във Враца /снимки+видео/

Зрелищен инцидент! Кола се заби в заведение във Враца /снимки+видео/ Кола влетя в заведение във Враца, научи агенция BulNews.
Зрелищният инцидент е станал тази сутрин, около 5 часа, в квартал "Младост". Шофьор на лек автомобил "Фолксваген" изгубил контрол над управлението и колата се забила в закусвалня, като се спряла чак на бара.
Шофьорът, който е на 46 години, живее в село край Враца. Той разказал на полицаите, че колата му поднесла на заледената главна улица в квартала и той не успял да я овладее.
Пристигналите униформени изтеглили смачканата кола. Полицаите изпробвали мъжа за употреба на алкохол и наркотици, като техническите уреди отчели отрицателни резултати.
Според собствениците на закусвалнята, вероятно водачът е карал с много висока скорост и излизайки от улица в квартала, направо се е забил в заведението, помитайки насаждения и бордюри на тротоара пред него.
За щастие вследствие на произшествието няма пострадали хора. Водачът на колата се е отървал само с драскотини от случилото се, а заведението не работело по това време и вътре не е имало никого.
След катастрофата, закусвалнята е изцяло потрошена, като щетите тепърва ще се изясняват.
По случая тече разследване.
11.01.2024, 13:10 часа
11145 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha