Шефът на ГДНП за случая с Пламен Пенев: Има пропуски в работата на полицаите

Шефът на ГДНП за случая с Пламен Пенев: Има пропуски в работата на полицаите "Не мога да кажа, че полицаите са реагирали правилно, защото видяхме, че има пропуски в тяхната работа. До един момент изпълняваха задълженията си в правилната посока, после сякаш адреналина взе превес и се стигна до този нежелателен край", посочи шефът на „Националната полиция" главен комисар Атанас Илков. 
По случая с жестоко тормозеното дете в Пловдив Илков посочи, че все още информацията е оскъдна. Но заяви, че колегите му в Стара Загора не са реагирали правилно при задържането на Пламен Пенев. Припомняме, че той почина след гонка с полицията.
"Не мога да кажа, че полицаите са реагирали правилно, защото видяхме, че има пропуски в тяхната работа. До един момент изпълняваха задълженията си в правилната посока, после сякаш адреналина взе превес и се стигна до този нежелателен край", посочи той.
По неговите думи боди камерите ще станат задължителни. "Техният брой е ограничен, имаме налични 4 000 броя, с тези, които сме закупили съвсем скоро. Планира се да бъдат закупени още 16 000 - 17 000 камери", поясни той.
13.01.2024, 13:12 часа
296 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha