Започва ремонт на СУ "Васил Левски" в Бяла Слатина

Започва ремонт на СУ "Васил Левски" в Бяла Слатина На 6декември метьт на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков подписа Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект „Модернизация на СУ „Васил Левски". Проектното предложение е по процедура „Модернизация на образователна среда", финансирано от Национален план за възстановяване и устойчивост.
Основната цел на проекта е за създаване на съвременни условия и развитие на качествена образователна среда в СУ „Васил Левски" - Бяла Слатина чрез цялостно обновяване на сградния фонд и учебната инфраструктура. В проекта са включени основно дейности за извършване на основен ремонт и цялостно обновяване сградата - класни стаи, учебни пространства, библиотека, физкултурен салон, както и обособяване на необходимата инфраструктура за STEM среда, като част от цялостната модернизация на училището.
Общата стойност на проекта е 3 190 330.94 лв. с ДДС, от които 2 663 003.51 лв. европейско и 527 327.43 лв. национално финансиране. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца от датата на подписване на договора за безвъзмездната финансова помощ. 

 
15.01.2024, 14:06 часа
304 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha