Белазелков, кандидатът на ПП-ДБ за конституционен съдия, подкрепил с подписа си убиеца Полфрийман

Белазелков, кандидатът на ПП-ДБ за конституционен съдия, подкрепил с подписа си убиеца Полфрийман Докато Гърция гърми от предложението на гей лидера на партия “Сириза” да легализира еднополовите бракове, нашата “Сириза”, в ролята ППДБ, се готви да ни инсталира в Конституционния съд бивш съдия от ВКС, който най-вероятно ще прокара не само гей-браковете, но и сурогатното майчинство.Въпросът с правата на хомосексуалистите в Гърция остава твърде чувствителен в общество, считано за едно от най-консервативните в социално отношение в Европа. Духовниците в страната многократно предупреждават, че одобряването на еднополовите бракове ще бъде първата стъпка към разрушаване на гръцкото общество.
Всъщност, “гей-тенденцията” в цяла Европа отдавна не е само тенденция, но се е превърнал в “единствен правилен път” за новите еврокомисари, а качествата на всякакъв тип потенциални кандидати вече се определя по-често от формата на задника им, отколкото от някакъв друг тип класическа ценност.
Франция е друг пресен подобен пример, където премиерът преди дни назначи бившето си гадже за финансов министър. Факт, който само преди 10 години щеше да скандализира половината свят, днес се приема като напълно естествен, а педерастката шуробаджанащина добива размерите на епидемия, покривайки и най-далечните кътчета на Европа.
В този ред на мисли, предложението на ППДБ именно бившият съдия Борислав Белазелков да стане член на Конституционния съд далеч не е случайно, като по всяка вероятност с неговия глас в последствие ще бъдат прокарани всички онези безумни идеи, присъщи на съвременния неолиберален ум. Или с две думи – педерастия до шия!
Като прибавим към това и информацията, че ППДБ искат да направят Белазелков председател на съда, изглежда всичко си идва на място. Особено предвид факта, че Белазелков бе един от съдиите, които най-страстно лобираха за освобождаването на убиеца на Андрей Монов – Джок Полфрийман.
Нека припомним, че австралиецът бе осъден през 2007 година на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов, но бе предсрочно освободен след решение на Софийския апелативен съд, по-късно потвърдено и от ВКС. Основен “адвокат” на съдийския състав, освободил тогава Полфрийман, бе именно лицето Борислав Белазелков.
В същото време за Белазелков е известно, че именно той обрича хиляди българи да бъдат „вечни длъжници“, тъй като в рамките само на 2-3 години, 2 негови безумни съдийски решения облагодетелстваха само и единствено силните на деня, а впоследствие самият той „кеш-аутна“, или с други думи – бързичко се пенсионира…
Според мнозина юристи, именно решенията на Борислав Белазелков са първопричина съдебната практика през последните години да се промени дотам, че да превърне кредиторите, монополистите и банките в единствени печеливши при определен тип дела. Случайност? Едва ли, коментират още колегите му.
След всичко казано дотук, човек би предположил, че на това светило на съдебната система, всички банки, колектори, фирми за бързи кредити, Топлофикация, Софийска вода, М тел и другите подобни, трябва да са му вовеки благодарни, докато реално „благодарение“ на всичко, което той „натвори“ в практиката си, същият обрече хиляди българи да бъдат вечни длъжници. 
Още по скандалното е, че някои неолиберали наскоро дори предложиха същият този Белазелков за орден “Стара планина”! Явно за чудесната си и продуктивна работа през годините… По линия на общата любов.
Може би същите тези “умове” трябва да му издигнат и паметник, но след като преди това Белазелков одобри закон, според който съпругът на Асен Василев ще може да заема длъжността министър на културата пожизнено.
Или, ако обобщим, очевадно от ППДБ ни предлагат за шеф на КС човек, чиято практика предполага хипотезата, че може би Белазелков има определени зависимости с ясен привкус за лобизъм в полза на ЧСИ-та и кредитодатели. Като добавим към това и легализиране на “мъжката любов”, то вие пресметнете сами защо утре няма да бъде изненада, ако чичо ви покани на футболен мач облечен само по лак, прашки и пайети.И тук накрая искаме дебело да подчертаем, че докато всички медии брутално “бият” по кандидатката на ГЕРБ за КС Десислава Атанасова, не без основание между другото, тъй като е крайно обидно юрисконсулт на лудница да бъде конституционен съдия, никой да не обясня по-детайлно кой точно е кандидатът на ППДБ.
А тъй като на 18 януари предстои изслушване на кандидатите, считаме, че би било редно да чуем и лично от Борислав Белазелков неговия отговор на въпросите: какво мисли за еднополовите бракове, чси-тата, “убийствената свобода” и сурогатните майки.
16.01.2024, 13:47 часа
536 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha