Заради шофиране пияна: Певицата Белослава получи 4 месеца условно

Заради шофиране пияна: Певицата Белослава получи 4 месеца условно Певицата Белослава е осъдена на 4 месеца условно с три години изпитателен срок, след като през лятото на 2023 г. беше спряна да шофира след употреба на алкохол. Шофьорската й книжка е отнета за 6 месеца и трябва да плати глоба 150 лв. Тя е сключила споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Софийския районен съд и е влязло в сила.
В нощта на 10 юли миналата година Белослава беше спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево". Тя излизала от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол, а тя беше задържана за 24 часа и отказа кръвна проба.
Присъдата е от края на септември и е влязла в сила. Тъй като Белослава е без книжка от 11 юли миналата година, срокът на наказанието за отнемане на документа за управление изтича през януари и е възможно вече да й е върнат.
"Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам", написа в профила си във фейсбук Белослава ден след като беше арестувана.
"Благодаря за огромната подкрепа през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", се казваше още в публикацията й тогава.
18.01.2024, 13:57 часа
279 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha