Ексклузивно в BulNews! Вижте кои са тарторите на разбитата престъпна група за наркотици във Враца /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Вижте кои са тарторите на разбитата престъпна група за наркотици във Враца /снимки/ Стана ясно кои са тарторите на разбитата престъпна група за производство и разпространение на синтетична дрога във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews. Тя е действала на територията на областния град, Мездра и Криводол от 2020 г. до вчера. 

Ударна спецакция! Разбиха престъпни групи за производство и разпространение на дрога в 3 града във Врачанско, 15 души са арестувани

Босовете на структурата са двама небезизвестни членове на крими контингента в града. Това не е първото им провинение и те вече са хващани с дрога, но до момента отървавали затвора. 
Единият арестуван е Томи Томов, известен с прякора Кинга. През 2020 г. той отново бе задържан, след като ченгетата намериха голямо количество дрога и други инкриминиращи вещи при обиск в дома му. 

Само в BulNews! Арестуваха с наркотици собственика на фитнеса „KING“ във Враца, ето кой е той /снимка/

Томов бе собственик на фитнес „KING”, който в момента се помещава на Стария пазар във Враца. Проучване на медията ни обаче показа, че преди около месец той продал дела си на своя съдружник и вече няма общо с фирмата.  
Другата водеща фигура в разбитата престъпна група е Деян Диков. Той е син на популярния врачански бизнесмен Тодор Диков – Пиджето. Деян също е познайник на органите на реда и неведнъж е бил залавян с дрога. Последният случай бе от май миналата година, когато ченгетата нахлуха в дома му в района на бирена борса „Ферит“, недалеч от СУ "Васил Кънчов". Въпреки че тогава от жилището бяха иззети килограми различни наркотици, мъжът отново успял да се измъкне. 

Ексклузивно в BulNews! В тайна операция полицията разби депо за наркотици във Враца, крие броя на задържаните лица

Някои от останалите задържани също са били герои в криминалните хроники. Единият – Кристиян Илиев, е авер на Кинга и бе с него при задържането му през 2020 г. Тогава той излязъл чист при проверката, но преди две седмици не му се разминало. Той бил спипан в Чирен, а след обиск в дома му са намерени дрога и тефтери. 

Хванаха крими герой с чай за пушене на път във Врачанско, щракнаха му белезниците

Ясна е самоличността и на още двама от веригата - Антон Йорданов - Анто и Николай Тодоров - Кольо Негъра. Преди месец те също са спипани от ченгетата, а в дома на единия от тях са намерени 100 грама кокаин. Сред задържаните са и Ангел Донов, Калоян М., Денис Бързашки, както и Жоро Илиев от Криводол.

Удар на полицията! Тарашиха дома на младеж от Враца, намериха кокаин и метамафетамин

Останалите заловени стоят по-надолу в йерархията на престъпната организация. Двама от тях са пуснати с мярка „подписка“, а посочените са в ареста. 
26.01.2024, 11:36 часа
34102 16
Коментари

родител

27.01.2024, 22:29 часа
Явно само полицията не знае че Младост гъмжи от наркодепа

Данкас

27.01.2024, 20:15 часа
Дойче , нали си пихме кога беше отпуска от бистрец а стига с тва пиене я вече съм станал човек мааани ме !

Ицко

27.01.2024, 14:35 часа
Тия левскарете ме дънат мене, ма я ша ги оправа

Ферарито

27.01.2024, 12:22 часа
Лалугер бегай па ти от тука, никой не те е питал!

Lalugera

27.01.2024, 12:20 часа
Ferari, chakai me na stariq pazar napravo, che sym na Dubai i nema da moga da te zema ot leti6teto. Pi6a na latinica poneje v dubai nema kirilica

Ферарито

27.01.2024, 11:58 часа
Поръчах си бугрер а ми донесоха кока! Това в щатите не ми се е случвало, само у тоо пропаднал град може да се случи!

Дойча

27.01.2024, 11:29 часа
Дойчланд мойчланд! Данкас, донеси ми една десетка бургер с повече майонез и яла да си пиеме па ти, мани ги тия наркомани

Стоманярски

26.01.2024, 19:42 часа
Не ги познавам тия момчета

mislia

26.01.2024, 19:37 часа
I pisheshtite i tia na snimkite sa prosto ednakvi, za sajalenie, Kakvo ahkate i pyshkate tova e jestokata istona na ylgarskata demokracia !!!!!

Емилио

26.01.2024, 18:27 часа
аз ли съм мерджъв или верно невида от къде да пазарувам
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha