Румен Петков: В състояние ли са служителите на „Тролейбусен транспорт“-Враца да спазват етичните норми при общуването с граждани?

Румен Петков: В състояние ли са служителите на „Тролейбусен транспорт“-Враца да спазват етичните норми при общуването с граждани? Общинският съветник Румен Петков отправи питане относно държанието на служителите на „Тролейбусен транспорт“-Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Местният сенатор постави въпроса с грубото отношение, което имат шофьорите и контрольорите в автобусите и тролеите, които се движат в областния център. Румен Петков заяви, че масово пътниците в градския транспорт биват насочвани към частните превозвачи, като една от основите причини за това е багаж, който хората превозват със себе си.
На проведеното редовно заседание на общинския съвет, той заяви, че до него е стигнала случка, която го е оставила в ступор. Оказва се обаче, че тя не е прецедент. По думи на Румен Петков, възрастна жена е била принудена да заплати такса заради багаж в торба с колелца, каквито масово се използват от баби и дядовци, чието здравословно състояние не позволява по друг начин да пренесат багаж от битово естество.
На сесията той разказа, че бабата е била изправена в неравна битка с шофьора и контрольора, въпреки че торбата, която имала, отговаряла на изискванията за размерите, които могат да бъдат превозени с градския транспорт.
Общинският съветник попита в състояние ли са ръководството и служителите на „Тролейбусен транспорт“-Враца да спазват елементарни професионални и етични стандарти при работа и общуване с гражданите? От дружеството ще се извинят ли на г-жа Лила Димитрова за непростимото поведение и действията, заради които е била публично унижена и принудена да заплати такса, която всъщност не дължи?
30.01.2024, 15:00 часа
2878 2
Коментари

Шедьовъра

31.01.2024, 11:11 часа
Оти не са попаднали на некой къде да е.е целиo рейс.

30.01.2024, 15:14 часа
От години е така.Моят баща,не използва вече подобна чанта,която му е много удобна,след същата случка във врачанския градски транспорт.Не се е стигнало до ескалация,поради доброто възпитание на баща ми.Арогантността е присъща на всички общински служит
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha