Зла чистачка трови колежки в завод с виагра

Зла чистачка трови колежки в завод с виагра Чистачка, очевидно с психически откронения, тъпче колегите си в завод с конски дози виагра. Карън Бийл от Доувър, Великобритания върти метлата в голям завод и има нездрав интерес да трови околните, известява в. "Сън". 53-годшната хигиенистка е изправена на съд заради опит да причини смърт или сериозно нараняване на голям брой хора.
Докато минава с метлата и парцала из помещенията, Карън прешушква бурканите на хората с нескафе и добавя разни субстанции. Последващ химически анализ показва, че "разните субстанции" са основно медикаменти за повдигане на отказващо мъжко достойнство. Както е известно, виаграта има странични ефекти, хеле пък в този случай, тъй като повечето служители в завода са жени.
При нежния пол пиенето на мъжки хапчета дава сериозни отклонения от нормата в кръвната картина. Така е разкрито престъплението на чистачката Карън Бийл.
Две работнички проявяват симптоматика на хормонален дисбаланс и си правят лабораторни изследвания. Кръвната им картина е изцяло объркана, като освен всичко останало, имат и твърде висок холестерол. Малко по-късно се изследват и други служителки, почувствали се зле. Мъжете, пили кафе с виагра, пък са били постоянно готови за сексуални подвизи.
След като ръководството прегледало записи от камерите, установило, че Карън Бийл добавя стрити на прах субстанции в кафето. Тя не е дала обяснение защо го е направила - заявила само, че всички колеги "много я дразнели". В момента психопатката е арестувана, предстои делото й да се разгледа в съда.
02.02.2024, 13:21 часа
517 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha