Писателката Здравка Евтимова представя последната си книга в монтанската библиотека

Писателката Здравка Евтимова представя последната си книга в монтанската библиотека Регионалната библиотека „Гео Милев“ в Монтана организира среща с писателката Здравка Евтимова, която ще се проведе на 16 февруари, от 11.30 часа в отдел „Читални“.
Здравка Евтимова ще представи последната си книга „Луничави разкази“, в която са събрани двадесет истории, писани през последните три години.
Необичайният час на събитието е съобразен с работния график на автора.
Здравка Евтимова с огромно желание прие поканата ни и сподели, че никога не е идвала в Монтана. Тя ще пътува с влак до областния град. 
Здравка Евтимова шеговито нарича себе си „влаков писател”, защото много от историите ѝ са се родили в купетата на влаковете между Перник и София.
Дали пътуването до българския Северозапад ще роди нови истории – предстои да разберем.
Водещ на срещата ще бъде писателят и журналист Любомир Йорданов.
Здравка Евтимова гостува и по настояване на ученици от Професионална гимназия по строителство, архитектура и компютърни науки „Проф. арх. Стефан Стефанов“, които пожелаха да разговарят с един от най-известните съвременни български автори.
Посетителите на събитието ще могат да си закупят някои от книгите на Здравка Евтимова, осигурени от Издателство „Жанет 45“.
12.02.2024, 09:54 часа
252 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha