РУО-Враца си търси старши експерт, дава апетитна заплата

РУО-Враца си търси старши експерт, дава апетитна заплата Регионалното управление по образованието във Враца обяви конкурс за старши експерт по информационно осигуряване с апетитна заплата, научи агенция BulNews. 
Вакантната позиция е в отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване".
Основната цел на длъжността е да проучва, анализира и отстранява проблеми в информационната инфраструктура. Бъдещият служител трябва да предлага решения по представени за съгласуване материали, отнасящи се до информационните системи и технологии. Той инсталира и софтуера и хардуера и осъществява поддръжка, настройва компютърни мрежи, електронни пощи и други. Анализира и предлага експертни оценки и становища с цел вземане на управленски решения от началника на РУО в областта на информационната система на образованието и регистрите, поддържани в МОН. В задачите му влиза още актуализация и поддръжка на нормативно-справочни информационни системи, като ползва информацията от Националната електронна информационна система за предучилищното и училищното образование. Координира и контролира дейности, свързани с текущата поддръжка и ремонт на компютърна техника. Оказване на помощ при проблеми с въвеждането на данни в административни и други регистри в сферата на образованието.
Основната месечна заплата се определя по нива и степени, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнагражденията, като се отчита нивото на заеманата длъжност, квалификация и професионален опит, но минималната сума е 1 700 лева.
Изисканата минимална степен на завършено образование е бакалавър, необходим е и 1 година трудов стаж в областта на информационните и комуникационните технологии и/или в областта на внедряването на информационните и комуникационните технологии в образованието. 
Подборът ще се проведе на няколко етапа – по документи, тест и интервю, а срокът за кандидатстване е 19 февруари. 
 
13.02.2024, 09:09 часа
3336 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha