Внимание, врачани! Опасност дебне шофьори и пешеходци на едно от най-натоварените кръстовища в града /снимки/

Внимание, врачани! Опасност дебне шофьори и пешеходци на едно от най-натоварените кръстовища в града /снимки/ Опасност дебне врачани на едно от най-натоварените кръстовища в областния град, научи агенция BulNews. На светофара на булевард „Мито Орозов“ и улица „Стоян Заимов“ виси част от светофарната уредба. Шофьори масово споделят снимки в социалните мрежи и алармират, че от няколко дни едно от телата, които показват различната сигнализация на водачите, се крепи само на кабелите. По думи на водачите, цяла седмица пътуващите от площад „Руски“ в посока „Стария пазар“ не виждат добре какъв цвят свети единият от компонентите на светофара, а от тази нощ той едва се крепи на съоръжението, на което е поставен.
По този начин висящо, тялото освен, че може да падне върху някой автомобил или пресичащ пешеходец, е и предпоставка за сериозен пътен инцидент, тъй като шофьорите трябва да гадаят кога какъв цвят сигнализация показва.
Призоваваме отговорните институции да проверят кръстовището и да го обезопасят във възможно най-кратки срокове. Така ще бъдат избегнати неприятни ситуации и преминаващите под светофарната уредба пешеходци и шофьори ще се движат спокойно.
23.02.2024, 08:45 часа
2369 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha