От последните минути! Верижна катастрофа затапи възлов булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Верижна катастрофа затапи възлов булевард във Враца /снимки/ Верижна катастрофа затруднява движението по един от най-натоварените булеварди във Враца – „Мито Орозов“, по-известен като Оряховско шосе, видя агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, точно преди подлеза при бензиностанция „Лукойл“. Един в друг са се нанизали камионче „Форд“ на фирма „Серпио“, друго марка „Ивеко“ и лек автомобил БМВ. Всички превозни средства се движели в посока "Стария пазар". 
В служебното возило пътували двама служители на фирмата за PVC и алуминиева дограма, в другото още двама мъже, а в БМВ-то – две момчета. Всички те бяха категорични, че виновен за произшествието е учебен автомобил, който тръгнал да се престроява в лявата лента, без да даде мигач. Водачът на „Форд“-а набил рязко спирачки, в него се забил задният камион, а отзад – младежът с БМВ-то. 
Участниците в ПТП-то са категорични, че са се движели с допустимата скорост, но не са могли да реагират заради мокрия от дъжда асфалт. 
Движението по оживения булевард е затруднено. Автомобилите заемат лявата лента, а в дясната се включват тези, идващи откъм бул. „Васил Кънчов“. Току-що на мястото пристигна и полиция. 
Съветваме водачите да шофират с повишено внимание. 
12.03.2024, 15:08 часа
11439 5
Коментари

Bicheto

14.03.2024, 15:37 часа
Platete na momcheto s BMWto

BMW

12.03.2024, 16:34 часа
Plashtai BeEmWeto vednaga

!!!

12.03.2024, 15:31 часа
И сега трябва да взенат книжката на инструктора категорични са водачите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha