Брутално! Бесни питбули се разхождат свободно из врачанско село, разкъсаха куче до смърт /снимки 18+/

Брутално! Бесни питбули се разхождат свободно из врачанско село, разкъсаха куче до смърт /снимки 18+/ Бесни питбули разкъсаха кучето на мъж от Враца, научи агенция BulNews. 
Ужасяващата сцена се е разиграла в село Градешница. Там Тодор Тодоров има къща, в която се прибира през почивните дни. За да пази имота му, мъжът си взел немска овчарка. 
Вчера обаче негови съседи му се обадили за да му кажат, че кучето му е било убито. Около 8 часа сутринта в двора му влезли два питбула, собственост на негов съсед, който живее малко по-надолу по улицата. Двете животни скочили на любимеца на Тодор и буквално го разкъсали. 
Цялата кървава битка е заснета на охранителните камери на имота. Тодор прегледал записите и останал потресен от видяното. Той се свързал с комшията си и го помолил да махне агресивните си кучета, за да не пострада още някое животно или още по-зле – човек. Мъжът обаче отказал да вземе мерки. 
По думи на жители на Градешница, животните често се оставят безпризорни. Всяка нощ собственикът Илия ги пуска да се разхождат спокойно по улицата, въпреки че са видимо агресивни. Случвало се е да убият котки, пускали са се и на хора. Никой в селото обаче не смее да се опълчи срещу безотговорния стопанин, от страх. 
Тодоров, който вече е останал без четириногия си любимец обаче е категоричен, че няма да остави нещата така. Той вече е подал сигнал в полицията, обърнал се е и към ветеринар, който да направи аутопсия на трупа на животното. Разполага и със записите на нападението, които ще предостави на разследващите. 
„Тези питбули нахлуха в имота ми посред бял ден. Днес беше кучето ми, утре може да е някоя баба или пък дете. Това не може да продължава така, трябва да се вземат мерки, преди да се стигне до друга трагедия!“, категоричен е Тодоров. 
12.03.2024, 15:54 часа
6475 5
Коментари

Гадно, но..

13.03.2024, 11:46 часа
Най-важното в статията е това: "Никой в селото обаче не смее да се опълчи срещу безотговорния стопанин, от страх." Ами щом ги е страх и си мълчат, тогава нека ги тереризира, Те това заслужават, какъв е проблема?

Руко

13.03.2024, 11:02 часа
Директно с манарата. Първо кучетата, после и собственика им.Друга оправия няма.

ha ha

12.03.2024, 17:45 часа
Застреляй ги!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha