Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози

Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози Мнозина от нас не обичат да тренират – други пък са страстни спортуващи.
Но общото между тях е… сексът. Да, точно така!
Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване в ежедневието ни, то интимните ласки са обичани от всички ни.
Трябва да знаете, че интимната близост едва ли ще замени тренировката във фитнеса, но е напълно способна да засили ефекта от спорта.
Изглежда, че сексът е много енергоемко занимание, но по някаква причина дори хората с много активен интимен живот могат да останат пълни. Те (а и не само) се питат: „Ако интимността не може да замени диетата и тренировката, то може ли с помощта на секса поне да тренираме мускулите?“.
Сексолозите и треньорите са категорични в отговора, а той е – „Да!“. Но по думите им трябва да знаете някоя и друга хитринка.
Важно е да изберете правилната секс поза: в повечето случаи само мъжът се напряга физически по време на секс, което означава, че трябва леко да промените обичайните сценарии.
Именно заради това предлагаме да обърнете специално внимание на тези 5 секс пози, с които здравата ще се изпотите в леглото.
Ето кои са те:

Крака на раменете
Легнете по гръб, хвърлете краката си върху раменете на мъжа и след това сами повдигнете бедрата си. Накарайте партньора си да ви държи пищялите. В тази позиция коремът и гръдните мускули се напрягат, а ръцете и раменете на партньора се тренират.

Кучешки стил по нов начин
Само един нюанс ще превърне познатата поза във фитнес тренировка: за да направите това, партньорът трябва да повдигне краката на половинката си, така че тя да може да поддържа телесното си тегло само на ръцете си. Този вариант на добре познатата поза е по-забавен от обикновения. А и така човек тренира корема, бицепса и ръцете си.

Спасителна шамандура
Тази позиция изисква отлична физическа форма, но си заслужава: партньорката обвива краката си около бедрата на мъжа, а той, изправен, я държи в ръцете си. За да се движите в тази позиция, трябва да напрегнете всичките си мускули. Като бонус ще получите разнообразие и стегната фигура.

Обратна каубойка
В горната позиция на момичето можете да използвате повече мускули, ако обърнете гръб към партньора си. За да правите движения, ще трябва да използвате не само краката и бедрата, но и корема, ръцете и задните части.

Горещи прегръдки
За тази позиция и двамата партньори трябва да паднат на едно коляно с ръце около раменете си. В тази поза мускулите на предната повърхност на бедрата, задните части и корема работят енергично.

Но все пак…
Опитайте се да не мислите за секса като за фитнес. То трябва да остане само средство за получаване на удоволствие, в противен случай скоро ще започнете да го избягвате като усилени тренировки.
01.04.2024, 11:00 часа
614 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha