Половинка на футболист: Не мога да бъда с мъж, който не взима много пари /снимки/

Половинка на футболист: Не мога да бъда с мъж, който не взима много пари /снимки/ Наскоро националният отбор на Украйна се класира за групите на Евро 2024 след голям успех срещу Исландия, а един от футболистите остана повече от доволен заради присъствието на жена му до него. Става въпрос за Александра Зубкова, която е половинка на Александър Зубков, който е офанзивен халф в "Шахтьор" /Донецк/.
Зубкова винаги привлича вниманието на медиите в Украйна с нейната провокативна визия, а доста често и с коментарите си. Двамата са заедно от 2017-а година и женени от 2021-а, като през януари същата година им се роди дъщеря.
Зубкова работи като модел, докато не среща футболиста на "Шахтьор". Тя позира нееднократно за украинското издание Playboy и често впечатлява с визия. Преди две години обаче тя фрапира хората в социалните мрежи, споделяйки следното:
„Не мога да бъда с мъж, който не взима много пари. Или взима прекалено малко. И какво? Чудя се каква заплата би била нормална за моя мъж. Нека кажем – не по-малко от 10 хиляди евро“.
След това, Александра Зубкова даде няколко интервюта, в които сподели, че на месец само за нея харчи по 3 000 евро. „Не купувам нищо скъпо за себе си. Всичко такова идва от мъжа ми“.
14.04.2024, 12:00 часа
800 2
Коментари

Цено с мръсния прекор

14.04.2024, 18:33 часа
Е кАжи си направо тарифата, па като сАбера некой лев ша ти удара парапета....

Зубкова

14.04.2024, 17:01 часа
и ти си стока за продаване и купуване . Такъв е животът днес - бля бля !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha