Паркиране по врачански! Шофьор редовно затапва цял тротоар с колата си

Паркиране по врачански! Шофьор редовно затапва цял тротоар с колата си Пореден врачански шофьор вбеси съгражданите си с неграмотното си паркиране, научи агенция BulNews. 
Снимка на нарушителя бяха качени тази сутрин в една от големите групи в социалната мрежа фейсбук. На кадъра се вижда лек автомобил „Рено Клио“, затапил цял тротоар на улица в „Цар Борис I” в града. Коментарът под поста показва, че това не е изолиран случай, а шофьорът паркира по този начин редовно. 
„Колко трябва да си нагъл и да мислиш, че си над закона, за да паркираш така. Почти всеки ден да те обикалят майки с колички, деца, стари хора, инвалиди“, пише авторката на публикацията. 
Нейни съграждани я съветват да подаде сигнал до паяка и до инспектората във Враца. КАТ също би следвало да се самосезират и да направят посещение на собственика, за да му припомнят правилата за движение по пътищата. 
След като повече от 10 години подобни нагли и некадърни шофьори стават звезди на страницата на агенция BulNews, но така и не си взимат поука, е повече от ясно, че врачани няма да се научат да паркират където и както трябва. Поне е редно редовно да отнасят глоби и да си плащат за неудобствата, които създават на своите съграждани.
 
08.04.2024, 10:27 часа
1216 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha