Брутално паркиране във Враца, шофьорите побесняха от безумната наглост на водача /снимка/

Брутално паркиране във Враца, шофьорите побесняха от безумната наглост на водача /снимка/ Брутално паркиране вбеси врачани за пореден път, научи агенция BulNews. В редакцията ни бе изпратена снимка на лек автомобил „Тесла“ с регистрационен номер ЕА 4716 АА. Електрическата кола е спряна в тотален разрез със Закона за движение по пътищата, което е видимо от кадъра. На него се вижда, че возилото е проснато точно след знак, който забранява както спирането за престой, така и паркирането на улица „Трайко Китанчев“. От фотоса става ясно, че колата е качена върху част от тротоара, като заема и част от пешеходната пътека. 
По този начин паркиран, автомобилът пречи за безопасното преминаване на пешеходците, за движението на останалите возила, тъй като е на броени метри от кръстовище, както и на гараж, който е затиснат.
По всичко личи обаче, че собственикът на електричката изобщо не си е дал сметка, че освен, че нарушава толкова грубо Закона, създава и маса неудобства за всички участници в движението, било то пешеходци или шофьори.
Хората във Враца са свикнали да стават свидетели на безумната наглост на някои шофьори, но това е едно от паркиранията, които вбесиха до краен предел съвестните граждани. Не умира надеждата, че все пак един ден съвестта и съобразителността ще надделее над ганьовщината и всички ще се научат как и къде да спират своите автомобили, независимо от тяхната стойност и положението на водача им. 
11.04.2024, 11:26 часа
3153 4
Коментари

Карлсон

23.04.2024, 19:29 часа
Гошоо, прасе лошо, 1400 лв. й струват само джантите, а цялата кола е 4000 лева. Това че си скъсаняк и нямаш 2 лева в джоба, не означава че колата е кошница.

иванов

11.04.2024, 16:03 часа
На таа отрепка скоро ша му нарежа гумите

иванов

11.04.2024, 14:45 часа
същия боклук беше спрял и в Мездра в нарушение но в дивия запад закони и полиция няма

Алонсо

11.04.2024, 12:51 часа
Я карам теслъ, я съм барона на народа...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha