Деца от ДГ "Единство Творчество Красота" във Враца впечатлиха гостуващи педагози /снимки/

Деца от ДГ "Единство Творчество Красота" във Враца впечатлиха гостуващи педагози /снимки/ Педагогическа визита на тема „Изкуството в живота на децата” се проведе в ДГ „Единство Творчество Красота” във Враца. Тя е последна дейност от работата по Национална програма „Хубаво е в детската градина”.
Педагогическият екип представи професионални иновативни решения за социално-емоционално развитие на децата от трета възрастова група „Усмивка” по ОН „Музика”, които проявиха творческа активност и емоционална отзивчивост.
Присъстващите експерти, директори и учители по музика бяха впечатлени от детските изпълнителски умения и богатата на съвременни технологии образователна среда. 
С презентация беше представена и обобщена цялостната дейност на екипа по националната програма. Бяха формулирани работещи изводи за педагогическата практика, един от които е „Сътрудничеството с родителската общност в процеса на приобщаване на детето в света на науката, изкуството, спорта и езиковите компетентности допринася за успешното формиране на социални и емоционално – оценъчни умения”.
17.04.2024, 09:36 часа
272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha