Зареди и спечели! Бензиностанции „Феникс Петрол“ организират томбола с много награди

Зареди и спечели! Бензиностанции „Феникс Петрол“ организират томбола с много награди Верига бензиностанции „Феникс Петрол“ става на 10 години! По този повод ще бъдат зарадвани многобройните клиенти на всичките 5 обекта в Северозапада. Организира се томбола, в която ще бъдат раздадени много подаръци. 
За да участвате е необходимо да заредите поне 15 литра гориво, без значение какво, и да платите в брой или с карта. Можете да го направите във всяка от бензиностанциите от верига „Феникс Петрол“, две от които се намират във Враца, а останалите – в Бяла Слатина и селата Лесура и Якимово. След това трябва да напишете на касовата бележка вашите имена и телефон за връзка и да я пуснете в специалната кутия. 
Късметлиите ще бъдат изтеглени на 9 май, като събитието ще се излъчва на живо в страницата на „Феникс Петрол“ във фейсбук. Наградите, които ще бъдат раздадени, са: два фритюрника "Xiaomi", две ръчни прахосмукачки и два броя компресора за гуми от същата марка, две безжични водоструйки, слушалки JBL и таблет "Samsung Galaxy A8".
По-честото зареждане на гориво в обектите на верига бензиностанции „Феникс Петрол“ ви носи по-голям шанс да спечелите някоя от страхотните награди в томболата!
Заредете и спечелете с „Феникс Петрол“!
24.04.2024, 08:50 часа
1826 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha