Началникът на КАТ-Монтана: Спипаният пиян мъж е бил с отнета кола за същото провинение /видео/

Началникът на КАТ-Монтана: Спипаният пиян мъж е бил с отнета кола за същото провинение /видео/ Мъжът, който вчера отиде в КАТ-Монтана да регистрира кола пиян, вече е бил наказван за същото деяние. Оказва се, че именно за шофиране в нетрезво състояние е бил отнет лекият му автомобил "Фолксваген Голф". В деня, в който отишъл да го регистрира, за да може да си го кара отново обаче, униформените отново му го конфискували за същото провинение. 
Припомняме, че куриозната случка се разигра в двора на "Пътна полиция" в града в понеделник. Около 16 часа 38-годишен мъж от Винище излязъл от сградата и седнал зад волана на автомобила си. При направена проверка с дрегер обаче били отчетени 2.30 промила. 

Смелчага на годината! Шофьор отиде пиян да регистрира кола в КАТ-Монтана, конфискуваха му я

Миналата година същият е хванат да кара под въздействието на спритна напитка, каза началникът на КАТ Елвис Иванов. Мъжът нямал и шофьорска книжка. 
„Направил е впечатление на дежурните служители, че е нервен. Употребата на алкохол е установена след възстановяване на регистрацията на колата. След това мъжът е задържан за 24 часа и колата отново е задържана с последяващо отнемане в полза на държавата. В моята практика това е трети подобен случай. Заговявали сме шофьори да идват в КАТ след употреба на алкохол и наркотици”, обясни в ефира на „Здравей, България” по Нова началникът на „Пътна полиция”.

24.04.2024, 10:10 часа
1407 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha