РУО-Враца организира Ден на отворените врати, вижте програмата

РУО-Враца организира Ден на отворените врати, вижте програмата За трета поредна година Регионалното управление на образованието – Враца ще отвори вратите си за учители, ученици, граждани, заинтересовани страни, които биха искали да знаят какво работят експертите в РУО, каква е структурата на организацията, как изглежда работата ни „отвътре“. Отново сме избрали емблематичен ден - 9 май 2024 година.
"Инициативата „Експерти на бъдещето“ в предходните години привлече ученици от училищата в град Враца и от областта, които искат поне за ден да станат част от  екипа на РУО – Враца. Тази година отново сме обявили „конкурс“ за експертните длъжности, вече сме получили кандидатурите и сме избрали своите „заместници“. 
Всяка година внасяме нов елемент в инициативата. Тази година той е свързан с провеждането на интердисциплинарен  урок с ученици в VІІ клас – „От Челопек до Черепиш – пътят на вярата и доброто“. Той ще се проведе в залата на РУО – Враца, ІІІ-ти етаж, ще бъде наблюдаван от експертите (титуляри и експерти на бъдещето) и след това анализиран", пишат от образователната институция. 
30.04.2024, 16:30 часа
470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha