Неприятна новина за всички българи, които са тръгнали към Гърция за почивните дни

Неприятна новина за всички българи, които са тръгнали към Гърция за почивните дни Общественият транспорт в Гърция спира работа навръх 1-ви май. Синдикати и работнически асоциации организират протести по повод Деня на труда.
Любимата на българи Гърция, която е предпочитана дестинация по времето на почивните дни и посъбраните отпуски покрай празниците, този път може да създаде затруднения на туристите.
Съседите ни направо си останаха без Първи май, тъй като от ранните часове на срядата започна по места голяма транспортна стачка. Очаква се тя да парализира страната.
Работещите в железниците обявиха 24-часова стачка, което ще засегне движението на метрото, трамваите и електрическата железница. Автобусите ще обслужват пътници от 9:00 до 21:00 часа. Корабите ще останат в пристанищата заради стачката на Общогръцката федерация на моряците, която ще започне в 00:01 ч. на 1 май и в 12:00 ч. сутринта на същия ден, предаде NOVA.
На ГКПП "Кулата" вече са се образували опашки. Водачите от рано сутринта изчакват около 30 минути, очаква се през деня да премине по-тежкият поток от коли и задръстването да стане сериозно. Пътуващи към Гърция българи споделят, че не се притесняват от стачката, защото не се очертава да използват услугите на гръцкия публичен транспорт, пътувайки с лични автомобили.  
01.05.2024, 12:25 часа
348 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha