На живот и смърт! Пияни цигани превзеха врачанско село, полицаи от 3 града влизат в битка с агресорите

На живот и смърт! Пияни цигани превзеха врачанско село, полицаи от 3 града влизат в битка с агресорите Пияни цигани са превзели врачанското село Михайлово, научи ексклузивно агенция BulNews.
Преди броени минути местни хора направили забележка на почерпени роми да се съобразяват с останалите жители. Поводът бил бурно празнуване на Гергьовден в центъра на селото.
Превъзбудените цигани обаче скочили и пребили всички свои опоненти, които били в района.
Пострадалите незабавно подали сигнал на тел. 112 и към селото били насочени патрули на полицията в Козлодуй.
На място униформените били посрещнати от побеснелите цигани, които вече били въоръжени с мотики, лопати и други селскостопански сечива. Полицията направила всичко възможно да успокои братята от малцинството, но отсреща категорично отказали да изпълняват заповеди и агресивно настъпвали към патрулките. Водачите на бунтовниците крещели, че те са новата власт и няма да се разотидат.
По тази причина под тревога е вдигната цялата областна дирекция на полицията. Към Михайлово летят екипи от Враца и Бяла Слатина, като се очаква към тях да се присъединят и още техни колеги от Козлодуй.
По неофициална информация има заповед пияните цигани да бъдат респектирани в рамките на закона и в селото да се възстанови нормалният живот.
По всяка вероятност през следващите часове от Михайлово ще започнат да идват новини за ранени и пострадали. Във всички случай ще има много задържани.

Очаквайте подробности!

Снимката е илюстративна.
06.05.2024, 20:23 часа
16608 6
Коментари

Гнусно циганско племе

07.05.2024, 11:29 часа
Тия паразити хитлер трябваше да ги избие всички а не сега да скачат на бой на всеки и да правят каквото си искат.Мръсни гнусни мангали.

Всички сме ГЕРП и ДПС

06.05.2024, 22:26 часа
Слугинажа към ДПС за жълти стотинки и постове доведе до тук. Купуването на гласове също. Получили са някой лев и са решили по цигански да направят погром. За напред ще става по-лошо. Диво племе и слаба държава.

06.05.2024, 21:29 часа
Това е резултата от плащане за гласове,плащане за "инвалидизирани" деца и възрастни,опрощаване на всички поразии,които правят и активното участие на цигани в краденето и прането на пари!Естествено е за 30год. да осъзнаят значението си и да реагират

06.05.2024, 21:25 часа
Тези явно повече от всички останали искат да имат държава!Нищо чудно, докато си мерим козунаците и яйцата в интернет, тези реално да станат новите държавници и да направят живота в БГ още по-непоносим!Започват да се осъзнават че те определят властта!

сган мръсна

06.05.2024, 21:24 часа
ей, мангали...до кога ще ви търпим ??? цигания, простотия, диващина! вие сте ГОСТИ в България. Ако не ви изнася да се държите цивилизовано, отивайте в Индийските храсталаци, ако не ще се съобразявате!! Избивайте себебодобните си братя по боя

Манго

06.05.2024, 20:41 часа
След някой ден, няма да е далече този момент ще стане така в цял България и ще викат, че са Новата Власт! А полицаите ще им се молят на колене и ще викат да не правят така, ама се не знае дали ще ги послушат и колко ще са пияни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha