Поредният наглец! Софиянец спря под терасите на блок в центъра на Враца /снимки/

Поредният наглец! Софиянец спря под терасите на блок в центъра на Враца /снимки/ Поредният наглец вбеси врачани с неграмотното си паркиране, научи агенция BulNews.
Случаят е от празничните дни, пред един от блоковете на улица ул. "Софроний Врачански" /зад бившето кино „Коларов“/. Наш редовен читател ни изпрати снимки на лек автомобил „Дачиа“ с регистрационен номер СВ 6580 КР. На фотосите се вижда съвсем ясно как джипът е спрян точно под прозорците на живущите в блока. Най-вероятно шофьорът е носил прекалено много покупки и е решил да се улесни, като спре максимално близо до входа. Другият вариант е, ако шофьорът е жител на столицата, да се притеснява да не се случи нещо с придобивката му, и да е спрял по този начин, за да я наблюдава и да е спокоен, докато гостува на близките си за празниците.
Каквато и да е причината за по този начин спрения автомобил обаче тя ни най-малко не оправдава тази гледка. Градът е пълен с място за паркиране, като дори в празничните дни местата на „Синя зона“ бяха безплатни и всеки можеше да паркира без да се налага да дава 50 стотинки или левче.
08.05.2024, 08:50 часа
2213 2
Коментари

50 стотинки

08.05.2024, 16:27 часа
Качил я е на тротоара, за да не даде 50 стотинки за синята зона в дясно по платното. Браво, господине! Доволен ли си, че си прее*ал системата?

Go6e

08.05.2024, 15:29 часа
Оно тва че е със софийска регистрация съвсем не значи, че не е див сеянин му го бутна
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha