Смениха областния управител на Видин, Ани Арутюнян сяда на мястото на Иво Атанасов

Смениха областния управител на Видин, Ани Арутюнян сяда на мястото на Иво Атанасов Правителството вчера прие решение, с което назначава четирима нови областни управители на четири области, сред които и Видин. 
С решение на Министерски съвет за губернатор на крайдунавския град е назначена Ани Арутюнян. До този момент беше заместник-областен управител на областния център. Тя замени на поста досегашния областен управител Иво Атанасов. 
Новият областен управител на Видин е хоноруван преподавател в катедра „Политология” в УНСС. Притежава богат опит в разработването на образователни и изследователски проекти в сферата на предприемачеството, насочени към малки и средни предприятия, както на национално, така и на международно ниво, съобщиха от правителствената информационна служба.
Припомняме, че Ани Арутюнян встъпи в длъжност като заместник-областен управител на Видин през юли миналата година. Отговаряше за ресорите здравеопазване, социална политика, образование и наука, култура, спорт и младежки дейност, туризъм и трансгранично сътрудничество в контекста на програмите Румъния-България и България-Сърбия.
09.05.2024, 08:23 часа
2854 1
Коментари

ha

09.05.2024, 10:26 часа
нали ивката е "водач" на променкаджиите!? дано потъне в забрава!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha