Мрежата прегря! Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно /снимки/

Мрежата прегря! Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно /снимки/ Неориентиран шофьор върти кръгово във Враца наобратно, научи агенция BulNews.
Случаят е от преди минути, на едно от най-натоварените кръстовища в областния град – това край бензиностанция „Лукойл“. Буден гражданин е заснел голямото нарушение и го е споделил с колегите си в една от катаджийските групи. Той е качил снимки на лек автомобил БМВ Х3 с регистрационен номер ВР 7477 СА. На фотосите се вижда съвсем ясно, че шофьорът на джипа върти кръговото наобратно и продължава пътя си в посока автогарата.
Цяло чудо е, че не се е стигнало до инцидент, тъй като той е могъл да бъде с фатален край. За щастие внимателните шофьори са забелязали ошашавения си колега и са го пуснали да направи забранената маневра, която е бил предприел.
Напоследък стана тенденция шофьори да въртят кръговите кръстовища във Враца наобратно, но повече им „допадаше“ да правят това движение край бензиностанция „Феникс Петрол“ /бившето „Аванти“/. Изглежда обаче него са го „разгадали“ и сега са решили да „разплетат сложния лабиринт“ и до „Лукойл“…
10.05.2024, 13:12 часа
4584 4
Коментари

Бако

11.05.2024, 12:59 часа
Ми едете уя, нема да пишете под мое име! През споменматият вече уй ми е кой как кара, я си се заядам с герп и харизанката

Бакоо, Бакоооо...

11.05.2024, 00:59 часа
Ти ли беше Бакооо... Върти ти се главата, олигофрен! Опасен си!

Бако

10.05.2024, 15:14 часа
Ако е решил да се върне в обратна посока,къде да върти?Нали за това е кръгово.

това е

10.05.2024, 14:55 часа
С купена книжка плюс БМВ олигофрен така става
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha