Вижте новия общински съвет във Враца

Вижте новия общински съвет във Враца

Както стана ясно след обработката на протоколите от СИК в общинската избирателна комисия, в новия общинския съвет във Враца влизат ГЕРБ, БСП, Народен съюз за Враца, Либерален алианс „Има бъдеще за Враца”, ВМРО-БНД и БДЦ.
По предварителни данни новите съветници от ГЕРБ са 14 и това са д-р Иво Ралчовски, Нели Стоянова, д-р Наташка Велчовска, Деян Бенински, Васил Василев, Владимир Христов, д-р Костадин Шахов, Мариана Петкова, Димитър Динков, Румен Антов, Десислава Димитрова, Петя Долапчиева, Венета Йошева и Таня Георгиева.
Четирима съветници има коалиция "Народен съюз за Враца". Това са д-р Георги Комитски, Пламен Ганецовски, Диляна Давидкова и Мария Петрова.
Тримата съветници от БДЦ са Ивайло Христов, Георги Генов и инж. Иван Геловски.
От ВМРО-БНД в местния сенат влизат Красимир Ангелов, Божидар Джунов и Марин Цветков.
Четиримата съветници на „Либерален алианс - Има бъдеще за Враца” са Борислав Банчев, Николай Николов, Светлин Герасимов и Светослав Арнаудов.
БСП ще бъде представлявана в местния парламент от 6 човека: Цветелина Дамяновска, Валери Стаменов, Павлин Петров, Иван Иванов, Стефка Кузманова и Иванка Стоянова- Дуарте.
Тримата съветници на Реформаторския блок са Здравко Златев, Владислава Лакова и Венелин Петров.

27.10.2015, 15:24 часа
25429 83
Коментари

conev

06.11.2015, 11:39 часа
АБЕ да ви макята ееба шашава врачанска на всичките...Не видех ли го криводолския боклук в к'во състопние остави града, че ни нема и на картата на бг та сега ми лаете тука и бълвате помия...ДИВО МАЛОУМНО ПЛЕМЕ ВРАЧАНСКО!!!

Сали Яшар

28.10.2015, 20:34 часа
Врачани, не виждате ли, че ГЕРБ изпрати във Враца един достоен, неопетнен и млад кандидат за кмет, какъвто само можем да мечтаем да имаме? Не виждате ли, че всички останали се борят да го опетнят и да го направят по-черен от дявола, само и само да не позволяват помията от водния цикъл и проекта Леденика да излязат на яве. Толкова ли

Тодор Александров

28.10.2015, 13:57 часа
Парашутиста Каменов е символ на провала на местната структора на ГЕРБ да намери и издигне достоен кандидат за кмет . Така на практика подариха кметският стол на Николай Иванов . Колкото и да е креслива и шумна кликата на ГЕРБ , Врачани не могат да изберът лице което няма нищо общо с Враца , лице което няма и не произлиза от стабил

@ възмутен

28.10.2015, 11:23 часа
А аз съм отвратен от профанизираните жители на Враца, които след изтърпените несгоди от Водния цикъл, пак гласуват за мъчителя си Иванов. ТАКА ИМ СЕ ПАДА. ДА СИ ЖИВЕЯТ С ИВАНОВ В МИЗЕРИЯТА.

поздрав за врачани

28.10.2015, 11:16 часа
Сабудете се хора!Идва деня на БУДИТЕЛИТЕ ! Нека на 01 октомври се събудим с нов кмет и нова администрация !

Възмутен

28.10.2015, 11:12 часа
Като гледам думи като Курва, Минетчия и прочие, изпозлвани от електората и привърженицеите на ГЕРБ, не се учудвам, че профанизацията се е пропила в обществото ни в неконтролируеми рамери, следва оскотяването и векуването на Тиквата премиер.

ochi

28.10.2015, 11:05 часа
Аве хора защо да мъчим Каменов та той е вита карта.Но врачани гласуват за Бойко а не за кмет глупаци

Антон

28.10.2015, 10:47 часа
На прес-конференцията Иванов си изпусна нервите. Мошеника трепери от страх, че при евентуален неуспех затвора му е сигурен. Такъв минетчия като Иванов никога не беше ставал кмет на Враца. А сега и циганизираното население на Враца ще му отреди и втори мандат. ЗАСЛУЖАВАТ СИ ГО. Да им е честит.

Пролълнатия град

28.10.2015, 10:38 часа
Враца потъва заедно с Иванов и БСП.

Deja Vu

28.10.2015, 10:35 часа
А бе то и на предните избори водеше Аврамова, но тогава БСП напазаруваха яко гласове от селата в община Враца и хоп, тоя мошеник Иванов стана кмет, та и сега така. Затова са заделени парите за водопровода от Среченска бара. 10 000 000, който са преведени на софийската фирма на зам. кметицата и чакат за изборите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha