Предложение за брак взриви дрифта във Враца/снимки/

Предложение за брак взриви дрифта във Враца/снимки/

 Предложение за брак по време на дрифт взриви публиката във Враца, видя репортер на tribali.info. 20-годишният Георги Кардашлиев от Монтана поиска ръката на приятелката си Йоана Иванова, паднал на колене по време на дрифт на врачанския пилот Силвио Гоцев. Дамата бе качена в колата на Силвио, за да усети емоцията от карането по трасето, и остана като вкаменена, когато автомобилът започна да се върти около застаналия с пръстен в ръка на самата писта Георги. Отговорът беше ДА, а цялата публика стана на крака, за да аплодира влюбените.
Това бе гвоздеят на закриването на дрифт шампиона на картинг пистата във Враца. 23 пилоти пристигнаха от щялата страна, за да карат на най-добрата писта на Балканския полуостров. Специален гост на мероприятието бе европейският шампион по дрифт Тодор Дунев със своя уникален „Нисан“. Сред гостите бе забелязан и организаторът на Българския дрифт шампионат Владимир Ваклинов.
Събитието премина при огромен зрителски интерес и при отличната организация на Димитър Бузов, с подкрепата на „Враца дрифт тийм“ и „БМВ клуб Враца“.

09.11.2015, 10:36 часа
18727 1
Коментари

Пинчера

09.11.2015, 12:12 часа
и аз бях там, и аз дрифтих с Панамерата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha