Най-после! Калин Каменов призна, че пари за „Ботев“ няма

Най-после! Калин Каменов призна, че пари за „Ботев“ няма

 Кметът на Враца най-после призна пред журналисти, че пари за футболният отбор няма. След спешна среща с играчите и треньорите стана ясно, че приказките през последните дни за плащане „всеки момент“ на дължимото са обикновени лакърдии. До днес се твърдеше, че няма как да се дадат пари, тъй като Калин Каменов не се е заклел, но в деня, в който стана това, последва неговото признание за липсата на средства за футболния клуб.
Кметът на Враца заяви пред репортерите, че пари ще има, само ако до края на месеца се появи спонсор, но не стана ясно кой ще го търси и откъде ще се появи такъв човек. На практика по завоалиран начин бе заявено, че бъдещето на „Ботев“ не е в приоритетите на Калин Каменов.
Заради това отношение футболистите за пореден път категорично заявиха, че няма да тренират и няма да излязат в последния мач за сезона, а част от тях признаха, че вече си търсят нови отбори.
Повечето присъстващи журналисти останаха с усещането, че човек, който се разследва от прокуратурата и стои в сянка, иска да разбие отбора и дава грешни съвети на Калин Каменов. Дали това е така ще стане ясно съвсем скоро…

10.11.2015, 18:02 часа
19262 48
Коментари

Врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Без коментар! Калинчо е изпратен от партията ГРОБ да да изнася парите на Враца към партийната им централа - повече от ясно е. Затова - просто вън от Враца! Вън! Вън!

ANANI

11.11.2015, 21:43 часа
AKO BESHE OSTANAL NIKOLAICHO.STEHME DA SME PO ZLE I OT KRIVODOL.NE V A OKRAJNA A V B OKRAJNA.TOVA BESHE PREDIZBORNA RABOTA.

do neturpelivia

11.11.2015, 11:14 часа
А докато имитират ревизия, какво да правят хората, които имат да получават заплати в клуба? Ще ги "обича" ли и тях, или децата им да чакат подаръци от... дядо Коледа?

нетърпелив

11.11.2015, 10:12 часа
Нека като се изясни ситуацията да се обяви на обществото новоизбрания кмет какво заварва - колко са дълговете, просрочията и т.н. от къде произлизат и защо, за да се знае кой как е работил! Няма добри и лоши кметове, има такива които работят както трябва и други, които бъркат в кацата с меда!

Още ли обича...

11.11.2015, 10:12 часа
Още ли обича Враца? Ами да докаже, че му пука за отбора, а не само да се ръкува със зрителите /както го направи след мача с Академик/. За да си смет, се иска и дупе. Калинчо....

Maiko mila

11.11.2015, 09:43 часа
Da nee slu4aino da ocenihte kak dosega sa se namirali pari za otbora. Sega e red na Kalin4o da tarsi finansirane na kluba. I stiga ste bra6tulevili gluposti! Ivanov be6e strahoten kmet,kakavto skoro nqma da imame za sajelenie!

1

11.11.2015, 09:22 часа
То бива наглост, но вашата край няма - да не е видонев Каменов, че няма пари за отбора, защо не питате оня дето му слугувахте в кампанията къде са парите. Ако ви ги беше подсигурил оня лумпен сега пари щеше да има, а той оставил кочина в общината и сега друг ви е виновен. Дайте му на този човек поне месец, за да оправи пумията на Ивано

Гост

11.11.2015, 09:07 часа
Луди ли сте! Вчера се заклел днес почнахте да го оценявате! Потърсете сметка от стария кмет който досега управляваше! Егати и тъпото заглавие!

Будала Дюшемлиев

11.11.2015, 08:29 часа
нам колко ни излезе досега и сме на никъде,потрошихме си автомобилите и не само тях.И сега искате от тоя кмет пари.Без да ми е любимец тоя парашутист на Боко,аз бих попитал защо сме с такива огромни заеми и нека се направи ОДИТ и тогава да видим за какво става дума.

Будала Дюшемлиев

11.11.2015, 08:27 часа
Абе,що не питате Николай Иванов защо няма пари?!Снимахте се с него а сега се оказа,че не само за Ботев няма пари,той е ОБРАЛ тая община,която е с 30 милиона дългове към банки,направи си кампанията с общински пари,са общинарките като дръпнат и по 6 заплати обезщетения за освобождаването им и ще я втасаме съвсем.Само водния цикъл не з
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha