Извънредно! Застреляха Краси Яричката

Извънредно! Застреляха Краси Яричката

Преди минути бе застрелян един от най-богатите хора във Враца, научи първо tribali.info. Пред дома му е бил гръмнат 6 пъти Красимир Николов, известен в цяла България като Краси Яричката. 50-годишният бизнесмен е паркирал джипа си и тогава поръчков убиец го е прострелял. Всичките изстрели са попаднали в тялото му.
Съпругата му Петя и брат му Тодор чули малко след 22.30 часа пукотевицата, но когато излезли, заварили само падналия на улицата бизнесмен. Брат му незабавно го качил в друга кола и го закарал в Спешния център в много тежко състояние.
Краси Яричката има транспортна фирма "Спътник 96" с над 100 тира и е един от най-богатите хора в града. На този етап не е ясна причината за поръчковия разстрел, но е изключено да е заради дългове, тъй като той е от дълго време в този бизнес и има име на коректен партньор. Има две дъщери.
Районът около къщата му, която е близо до училище „Васил Кънчов“, е отцепен от полицията. Очаква се всеки момент да пристигне групата за тежки престъпления от областната дирекция на полицията.
По ирония на съдбата днес във Враца се проведе мащабна полицейска операция срещу престъпността, в която участваха 14 екипа на полицията и жандармерията.

Очаквайте подробности!

21.01.2016, 23:27 часа
52786 1
Коментари

Марчо

22.01.2016, 01:55 часа
Газибарски му се отваря работа.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha