Николай Николов отново оглави младежите на ДПС във Врачанско

Николай Николов отново оглави младежите на ДПС във Врачанско

Николай Николов е старият-нов председател на Областния съвет на МДПС – Враца. Той бе преизбран на проведената в неделя /6 март/ Областна конференция, в която участваха 81 делегати от областта. Гости на форума бяха заместник председателят на МДПС и народен представител от Врачанско Айхан Етем, заместник председателят на МДПС Мустафа Ахмедов, секретарят на Централното оперативно бюро на МДПС Сезгин Мехмед, областният председател на Движението за права и свободи в област Враца Борислав Банчев, заместник кметът на община Бяла Слатина Бранимир Бочев.
Николай Николов представи отчет за работата на организацията, отчет за работата на отделните общински структури, както и резултатите от проведените европейски, национални и местни избори. Присъстващите приеха Програма за работа през следващите 4 години, представена от Николай Николов.
Областната конференция определи делегатите за националната конференция на ДПС и номинира Борислав Банчев за председател на областната структура на Движението във Враца.

07.03.2016, 21:01 часа
2192 1
Коментари

07.03.2016, 21:15 часа
И на какъв език се е провела срещата? На Български, или на майчин? Иначе изглеждат добре - дебели вратове, бръснати глави, ланци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha