Съветничка от Враца обвини колегите си във фалшификация

Съветничка от Враца обвини колегите си във фалшификация Врачанската общинска съветничка от групата на БСП Стефка Кузманова обвини колегите си във фалшификация. Това стана по време на редовното заседание на местния парламент днес.
Кузманова посочи, че има несъответствие между гласувано с пълно мнозинство решение на фонд „Култура“ и докладната, която е внесена в общинския съвет.
„Направено е ново разпределение по неведоми пътища и средствата не съответстват на това, което сме взели като решение. С пълно мнозинство беше гласувано да се предоставят 1000 лева за самодейния състав на село Бели извор. Сега в предложението, което трябва да се гласува от общинските съветници, фигурират само 500 лева. Това е недопустимо - една комисия да вземе решение с пълно мнозинство и след това да има промени“, обясни Кузманова.
Председателят на комисията по култура Красимир Ангелов заяви, че от протокола на заседанието много ясно личи кое как е гласувано и с какво мнозинство, а въпросните средства са били 500 лева.
„15 човека за малоумни ли ни смяташ? Гласувани бяха 1 000 лева“, заяви остро Кузманова.  
В отговор на възникналия спор председателят на общинския съвет Румен Антов бе категоричен, че протоколът от заседанието ще бъде прегледан обстойно, за да се види къде е грешката.  
26.04.2016, 12:27 часа
3080 2
Коментари

Наблюдателен Врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Такива ли като Божидар Джунов ще решават проблемите на Враца, който използва заседанията за сладка дрямка!

ДО КУЗМАНОВА

28.05.2017, 18:30 часа
Госпожата все още не може да преживее, че Радка Тошева не е член на фонд Култура! Засрами се Кузманова и иди си купи Гинко Билоба, за да се сещаш другия път какво си говорила и решавала във фонд "Култура"!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha