Кошмар! Изверг, блудствал системно с малолетна, се размина със затвора

Кошмар! Изверг, блудствал системно с малолетна, се размина със затвора Изверг от Враца, блудствал системно с малолетно момиче, се отърва от затвора, научи BulNews.bg. Магистратите от районния съд във Враца му наложиха 3 години условно, като постановиха да плати обезщетение на родителите на детето в размер на 10 000 лева.
Педофилът К.Х., който е разведен и безработен, блудствал с малолетната Н.Б. в продължение на над 3 месеца - в периода от октомври 2013 до януари 2014 година. В документите по делото подробно е описано какви точно действия е извършвал насилникът с невръстната девойка.
„К.Х. придържал ръката на ненавършилата 14-годишна възраст Н.Б. върху пениса си и осъществявал поредица от триещи движения нагоре-надолу по половия си орган, които предизвикали възбуда у него и еякулация. Той извършил действията с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление“, поясняват магистратите.
По време на изпитателния срок подсъдимият трябва да се включва в програми за обществено въздействие, постанови още съдебният състав. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Врачанския окръжен съд.
28.04.2016, 08:31 часа
1879 1
Коментари

Satan

28.05.2017, 18:30 часа
Напишете му пълното име и възраст и адрес де защо ги криете от обществото. Утре може да е вашето дете.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha