САЩ срази „Евровизия“ заради Поли Генова

САЩ срази „Евровизия“ заради Поли Генова Поли Генова получи невероятен подарък, и то от страна, която никога не е подкрепяла България! Шокът е пълен, защото очевидно нещата в днешния свят се обръщат. Балканските страни и Русия, от които се очакваше да дадат подкрепа на България, не го сториха, но това направи САЩ. Зад Океана разбиха на пух и прах конкурса „Евровизия“, обявявайки го за пълен срам. Причината е в класацията, която се е получила и която за американските медии е излагация за пред цял свят.
„Можем спокойно да поздравим България за първото място. Украйна и Русия нямаха такъв голям хит, а Австралия не е ясно как е попаднала там“, пише американски ежедневник.
Други пък стигат дори по-далеч, обвинявайки конкурса в задкулисни машинации. Според някои журналисти в САЩ, „Евровизия“ е предизвикала голям срам със снощната си развръзка.
„Да избереш Джамала пред Мадона е изключително срамно. Ако ние имахме право на глас, щеше да е съвсем друго класирането.“ – смятат в Ню Йорк.
Както стана ясно наскоро, именно Поли Генова бе обявена от американските медии за българската Мадона. „Хъфингтън Пост“ излезе с публикация веднага след полуфиналите на „Евровизия 2016“, че песента If love was a crime спокойно е можела да бъде хит на кралицата на попа. Тогава дори зад Океана написаха, че са сигурни, че парчето ще влезе в топ 3 на конкурса, но малко не му достигна.
Самата Поли Генова обаче е избрала да се радва на успеха си, вместо да се ядосва, че не е спечелила. Тя написа в мрежата, че е благодарна на подкрепилите я и се радва много, че е била оценена толкова високо.
В същото време не само от САЩ нападат „Евровизия“, но и от други страни по света. Много от медиите определиха песента „1944“ на украинката Джамала за фашистка и по този начин определиха победата ѝ за скандална.
15.05.2016, 18:49 часа
24604 1
Коментари

ash

28.05.2017, 18:30 часа
ТАя бездарница Поли Генова за нищо не става, стига сте си измисляи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha