Много добра новина за собствениците на мотори, кемпери и каравани!

Много добра новина за собствениците на мотори, кемпери и каравани! Собствениците на сезонни возила като мотори, кемпери и каравани да могат да сключват задължителната застраховка "Гражданска отговорност" и само за месец. Такава законодателна поправка са внесли депутати от ГЕРБ и РБ, пише "Монитор". Целта е хората да не се изръсват с крупни суми за застраховка за цяла година при положение, че през повечето време возилото им събира прах в гаража, разказаха вносители.Според промените всеки ще може да си решава за колко време да сключва гражданската отговорност - месец, два, три или колкото прецени, че ще се вози с мотора или ще пътешества с кемпер и каравана.
08.07.2016, 10:19 часа
32233 4
Коментари

PAVLIN

28.05.2017, 18:30 часа
Анархиа - КОЛА 500 КОНЯ- СЪОТВЕТНО СЪЗДАВА ПОВЕЧЕ ЕМИСИИ :)

Vako

28.05.2017, 18:30 часа
Много ясно че е за пари! Не съм видял до сега някой по цял ден да си кара колата на пълната газ за да ползва 500-600 кс.

Анархиа

28.05.2017, 18:30 часа
Всичко е за пари !!! Да излезе един депотат да ми обясни. С какво повече разрушава асвалта автомобил 500 коня от камион или голям товарен микробус ? Защо данакът е според конете ? На каква основа взимате изчисленията ? Данакът трябва да е според товароносимостта и обема на едно превозно средство а не според конете му !!! Ама нали хазната ви трябва да е пълна зада има какво да крадете !!! От къде на къде мотор 150 коня ще плаща данък като на автомобил ??? С какво повече ви износва асвалта ве БОЙКОВЦИ >?!?!?!?!?! Дефакто сега убийци на пътя могат да са само богаташите, понеже те могат да си позволят бързи и мощни коли, не защото са скъпи а защото данакът им е непоносим !!! Излиза че дори обикновен работещ човек да иска мощна стара кола не може да си я позволи защото трябва да ви пълни тлъстите задници с дебели данаци !!! МАМКАВИ ГОВЕДА !!!

Free Agent

28.05.2017, 18:30 часа
А ние с "летните" коли ... дето ги ползваме за ходене до някоя писта ( България или чужбина ) или за някое друго каране ей така в нищото за разпускане ???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha