Как се прави секс с девствено момиче?

Как се прави секс с девствено момиче?

На почти всеки представител на силния пол му се е случвало поне веднъж в живота си да прави секс с девственица. На някои мъже им се струва готино изживяване, а други се плашат. Те смятат, че сексът с девствено момиче представлява следното – тя е скована като дърво, не знае какво да прави, боли я, вместо да й е хубаво, иска актът да свърши максимално бързо и дава зор за това и... има кръв по чаршафите. В някои извратени мъжки фантазии може да е така, но истината е съвсем различна. Ако един мъж бъде внимателен, момичето може да изпита удоволствие от секса и да не прекъсва акта по средата. А дали ще има кръв – не се знае. При някои момичета девствената ципа се къса преди първия път, а при други кръвта е толкова малко, че почти не се забелязва.
Защо е хубаво да спите с момче, когато сте навършили 18?
Много е важно как един мъж ще подходи към девственото момиче, с което възнамерява да прави секс. Момчета, не очаквайте, че тя ще ви се хвърли на врата и ще прави това, което правят жените в порно филмите. На нея й е притеснено, няма опит и ... определено ще бъде леко „сдухана“. Затова е предразположете. Нека любовната игра бъде дъъъъълга. Старайте са да й доставите максимално удоволствие, за да не се притеснява после от акта и да бъде достатъчно възбудена. В никакъв случай НЕ прибързвай! Събличай я бавно и внимателно и ако ти покаже, че все още не е готова – не я насилвай!
Вече тя е достатъчно възбудена и няма против да преминете към същинската част. Много е важно да бъде достатъчно влажна, за да нямате проблеми при проникването. Ако усетиш, че е суха, използвай лубрикант. Напълно възможно е да не ви се получи от първия път, защото всяка девственица се стяга инстинктивно, когато усети проникващия мъжки полов орган. Остани в тази поза и продължи да я целуваш и даряваш с ласки. Така на няколко пъти ще успееш да проникнеш напълно. Най-добрата поза за секс с девственица е мисионерската – при нея проникването е най-лесно и безболезнено.
Защо тя е решила да го направи за пръв път точно с теб?
Единият вариант е, че се е влюбила в теб и е решила, че ти си най-подходящ за това. Другата възможност е вече да се чувства „стара“ и просто да си е търсила симпатично момче, което да свърши „мръсната работа“ и което да захвърли след това, без да й мигни окото. Слава Богу, това не го правят много момичета.

05.06.2013, 21:39 часа
78462 6
Коментари

до Камелия

28.05.2017, 18:30 часа
Камелия, задаваш въпроса, защо момчетата целуват момичетата по врата? Ами, врата, заедно с шията, възглавничките на ушите, гърдите, корема, вътрешната час на бедрата и ръцете , и дланите, и още няколко са известни като ерогенни зони на женското тяло

kameliq

08.04.2014, 18:09 часа
to4no taka. za6to mom4etata celuvat momi4etata po vrata?

03.03.2014, 15:11 часа

melog ruk

28.08.2013, 19:49 часа
sladko isko6enie da si skaip ili face da se poupoznaem.

sladko izko6enie

08.08.2013, 13:51 часа
obi4am seks

ani

01.08.2013, 11:24 часа
apri mene ne be6e to4no taka bqhme izpraveni i mn malko me bole6e no ima6e i kruv
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha