Отново скандал във врачанския затвор! Скинара се радва на жена си

Отново скандал във врачанския затвор! Скинара се радва на жена си Нов скандал избухна около режима във врачанския затвор, научи информационна агенция BulNews.bg. Оказва се, че зад дебелите зидове никой не спазва решенията на съда и единствените правила са тези на началника Ангел Кабатлийски.
Поредното доказателство за това е свързано с Калин Димитров-Скинара, който е осъден за убийството та 16-годишният Николай Димитров. Решението на съда е доказаният убиец да лежи 16 години при първоначален строг режим, но на практика това не се изпълнява.
В редакцията на медията ни пристигна сигнал за свободния начин на живот на Скинара, в който няма ограниченията, предвидени в закона. Бдителни граждани твърдят, че на 15 или 16 ноември убиецът се е виждал с жена си Александра на място, на което е абсолютно забранено да влиза затворник. Отгоре на всичко, тя е седяла на колене му в присъствието на още двама негови приятели, които са влезли да го видят. Проблемът е, че в зандана свижданията се правят през стъкло в присъствието на надзирател, особено пък когато става въпрос за изтърпяването на строг режим.
Очевидно пробивната майка на Скинара е „преодоляла“ високите зидове и е успяла да издейства по-добри условия за синчето си. Целият затвор вече знае, че тя се готви да жали присъдата му в Страсбург, тъй като той не бил убиец, а много благ младеж с лош прякор.
Възмутените свидетели на свободния начин на живот на Скинара обърнаха внимание, че във врачанския затвор има 70 камери и ако инспектори от Главна дирекция по изтърпяването на наказания в София решат да прегледат записите от посочените дни, там ще бъде засечено нарушението на режима.
Някак си не е честно едно дете да гние в земята, а убиецът му да си живее живота, дори и в затвора. Дали не е време началниците в столицата да помислят за едно освежаване на управленския екип на възпитателното заведение във Враца. В кабинета на Кабатлийски вече мирише на застояла мърша и е добре някой да отвори прозорците…
30.11.2016, 10:37 часа
17309 6
Коментари

свободен

28.05.2017, 18:30 часа
александра по цел ден ходи усмихната из града и знае,че треа да се праска,щото този ше бъде на близо 50 години като излезе и нема смисъл,да чака до тогава,освен кабатлийски ако не ги уреди малко

да бе :)

28.05.2017, 18:30 часа
Za madamata moga da kaja samo che neznam tochno koi ne q e minal?

Да бе!

28.05.2017, 18:30 часа
Тя ако чака на него, така ще си и остане. Да се му живи и здрави приятелите.

Е, нека!

28.05.2017, 18:30 часа
Е, нека и той и се порадва малко. Защото, ..........

АЗ

28.05.2017, 18:30 часа
Айде малко по сериозно отношение на институциите и да няма достъп до нищо, че ни писна от тоя келеш! До кога ще се заминаваме с тая отрепка и долната му пачавра Сандра - тази пък ми е интересно не разбра ли къде й е местото, долна смрад "невероятно красива". Нека ти се радва само той не знае къде се чекнеш?Два боклука се събрали - лика прилика са си!!!

Любопитко

28.05.2017, 18:30 часа
Абе тоя още ли не са го направил булка? Вижда ми се сочен, ще праска!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha