Фенове на ''Левски'' от цялата страна се събраха на банкет във Враца

Фенове на ''Левски'' от цялата  страна се събраха на банкет във Враца Фракцията на организираните привърженици на ''Левски'' - "Синя Враца" ще проведе празничен банкет в ресторант "Вили" тази вечер. Тържеството е организирано от едни от основателите на фракцията - Светослав Петров и Кристин Копчев. Ще присъстват фенове на "Левски" от цялата страна, както членове на един от най-емблематичните фен клубове - "София Запад". На "синия" купон се забавляват още представители на Националния клуб на привържениците на "Левски", феновете от "Ултрас Видин", "Сините Ангели" от Бяла Слатина, момчетата от "Вековна Дружина" /Козлодуй/ и плевенският "Вандалс". На партито присъстват около стотина фенове на "Левски", като досега такъв събор не е правен в града ни.
"Синя Враца" е сравнително млада организация, основана е на 28-ми май тази година, и създателите й се надяват такива срещи да станат традиция. Офисът на фракцията се намира срещу ресторант "Вили" на площад "Родина", а в състава й са не само крайни ултраси, а и местни бизнесмени и адвокати. 
Както на стадиона, така и в ресторанта, купонът нямаше как да мине без пиротехника. Подарък от врачанските левскари за всичките си сини гости ще бъде красиво пиротехническо шоу, или както каза един от организаторите Светослав Петров: "No pyro - no party''.
16.12.2016, 20:51 часа
22020 5
Коментари

ботев враца

28.05.2017, 18:30 часа
този шпока не е мутра а палячо и пълен смешник къде сте видели ултрас със такава причесчица хахахахахаха да ти еба майката шпок истинската мутра е здравето културиста от империал

ВРАЦА Е ЧЕРВЕНА

28.05.2017, 18:30 часа
КЗЛ

фено

28.05.2017, 18:30 часа
От една страна им се радвам, че се събират хората по някакъв повод и се веселат, от друга ми е тъжно как една група лумпени начело с мутрата Шпока отвратиха хората от местния отбор и Ботев губи все повече и повече фенове сред врачани за сметка на отбори от София. А и новия кмет който дойде реши да прави мръсни сделки и далаверки с въпросните фенчета които се събират до Рица. Дава им пари да не го оплувят както правеха с бригадира.

Васил Левски

28.05.2017, 18:30 часа
Левскарите са повече от китайците - глупостта няма измерение!

Сини шампиони

28.05.2017, 18:30 часа
ООООО ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha