Дончева: В България живеем в пиар-реалност

Дончева: В България живеем в пиар-реалност От доста години в България живеем в пиар реалност. Всяка агенция и министерство си има пиар и този пиар се занимава с хвалене на началника. Парите за медии идват от медийните пари на държавните институции. Това заяви Татяна Дончева.
Посещението на Борисов в Турция  е чист пиар. България е политически капацитет само в собствените си очи, само в тях може да изглежда като държава, която ще играе геостратегическа роля. Външно показва, че любителите на туризма и  екзотиката са на ключови позиции. Да различаваме възпитания човек, от разбирач на външна политика. Аз не бих поела функция във външно, защото това е много висока топка. Външната политика е дадена на лаици, каза още тя пред bTV
„Къде сте видели държави с външни министри на два петъка?”, изригна Дончева . Външният министър трябва да е сериозен външен дипломат, продължи да се пали Дончева. - Турска, руска и  американска намеса винаги е имало в нашата политика. Трябва фина намеса от наша страна, смята тя.
Дончева коментира и срещите на премиера и президента в Германия.„Какво като Борисов се срещна с Меркел и Макрон? Борисов има достатъчно външни контакти, за да може неговите съветници да му осигурят тези срещи. За паралел, президентът Радев отива на посещение и не се среща с никого. Среща се с президент, който си отива след 10 дни. Както бяха неподготвени за посещението в Рим със състава на църквата”, продължи тя.
17.06.2017, 12:16 часа
1187 1
Коментари

Трибал

17.06.2017, 14:05 часа
Права си, но само по принцип. Проблемът ти е, че си извън тази реалност или трябва да си плащаш за нея /за разлика от управляващите/, но вие така наречените "политици" от всичко най-мразите да плащате.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha