"Ботев" /Враца/ взима под наем защитник на "Левски"

"Ботев" /Враца/ взима под наем защитник на "Левски" Централният защитник Деян Иванов направи последна тренировка с "Левски" преди да се присъедини към "Ботев" /Враца/. Любимецът на Сектор Б ще играе под наем в тима от втория ешалон. Иванов е преотстъпен до края на полусезона, а идеята е да натрупа игрови опит, който му липсва след дълго лечение и операция. Той тренира вчера с "Левски", а от днес ще работи под ръководството на Сашо Ангелов. Очаква се Иванов да дебютира за врачани събота срещу "Марица" /Пловдив/. 
Деян Иванов е роден на 12 април 1996 година. Дебютира за "Левски" в елита на 26 май 2015 година при 6:0 над "Марек". През есента на се­зон 2015/16 той взе участие в 5 шампионатни двубоя и хвана окото на спе­циалисти и фенове. Младокът обаче по­лучи тежка конту­зия по време на юби­лейния мач с "Юргорден" през октомври 2015 г. и оттогава не е участвал в дву­бой. Лечението му продължи повече от година и половина. Той претърпя операции на ко­ленете и глезените. Заключи­телната част от възстановя­ването му протече в италиа­нска клиника. Иванов бе в гру­пата на "Левски" за трите евромача до момента - "Сутиеска" (3:1 и 0:0) и "Хайдук" (0:1), но та­ка и не се появи в игра.
17.07.2017, 13:47 часа
973 1
Коментари

Ачо циганина

17.07.2017, 15:20 часа
Пак започваме като преди 8 години. Обиграваме ги и после им хващаме ташаците. Защо се предаваме така лесно? нямаме нищо общо с аботевския дух и воля. ание сме путкопоклонници....Мърди....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha