Шампионска лига! България полудя по материал на BulNews.bg

Шампионска лига! България полудя по материал на BulNews.bg България полудя по материал на информационна агенция BulNews.bg. В петък хитовата медия публикува скандални разкрия за брутална сексуална кореспонденция на шефа на футбола в Монтанско Ангел Стоянов към младата съдийка Теодора Тодорова.
Още вчера десетки електронни медии разпространиха горещата новина, като коректно цитираха първоизточника. В редакцията ни бяха получени десетки поздравления от колеги от други медии, които изразиха своето възхищение от блестящия журналистически удар. Някои от тях дори твърдяха, че тази новина е №1 в България от целия информационен поток в петък.
Днес истерията по публикацията продължава. Почти всички вестници са тиражирали разкритията на BulNews.bg. Темата е на челно място в най-четения вестник - „Телеграф“, в „Стандарт“ и останалите сериозни всекидневници, като в спортното издание „Меридиан мач“ дори е водеща на първа страница. Всички колеги цитират информационния лидер на Северозапада.
Сензационното разкритие на BulNews.bg принуди шефа на зоналния съвет на БФС във Велико Търново Бончо Генчев да започне незабавна проверка на фактите около изнесените цинични съобщения, изпратени към младата съдийка от Лом.
Сексуалната агресия към младата жена е най-коментираната тема в Монтана и Лом. Футболните среди в цялата страна си препращат линк към материала и коментират обилно мераците на напористия началник от БФС.
Петъчният журналистически удар на екипа на информационна агенция BulNews.bg е поредния диамант в богата брошка от топ новини, които са получили признание в цялата страна. Медията уверено продължава да трупа читатели и авторитет, които я превръщат в един от сериозните информационни играчи в страната.
12.08.2017, 11:47 часа
4234 6
Коментари

Боби Михайлов

16.08.2017, 14:28 часа
Лапай байрака и бегай по тъча...!

барса

15.08.2017, 16:49 часа
а така... като гледам харесванията схванах какво става. някой се опитва някакси да се защити и тук са се барнали няколко души дето плючт ама и те незнаят какво !!!

барса

15.08.2017, 14:26 часа
роналдооо, ти пък сигурно я познаваш а? някъде четох, че момичето не си поплюча и не си мълчи. вижда се и евала. и бас ловя че ти сигурно си дърт перверзник като тоя или някоя ковра която му е пуснала за разлика от това момиче

Роналдо

13.08.2017, 18:17 часа
Най малко да се усереш като ме намериш!А щерка ти девица нема да стане....поздрави!

дьлгошевченка

13.08.2017, 14:42 часа
айде обясни на мен каква е дьщерями И СИ НАПИШИ ИМЕТО да те намеря като дойда в ЛОМ ОТВОРКО СМАЧКАН

Роналдо

12.08.2017, 21:06 часа
Ква съдййка е тая бе,такъв пустиняк е тва уроспииче ,че не бихте си губили времето да я правите известна ако я познавахте!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha